Wonderful summer!

Inte så underbart just idag med tanke på vädret men det känns som att det kommer bli en kanonsommar iaf!
Pratade nyss med min älskling Halalla som har bosatt sig i Norge på sista tiden och det blir en tur dit nästa vecka eller veckan efter det!
Har ju semester så det spelar ingen roll vilken vecka egentligen! Ska bli så underbart! Känns som det var evigheter sen vi sågs och det finns så mycket att prata om. Men endå känns det som om det var igår vi sågs varje gång vi pratar i telefon. Ska bli så kul att ses snart och få se Norge och deras hus som de flyttat in i där borta - vuxenpoäng!

Först är det Stockholm och en Britney konsert med Anna som väntar. Åker till Anna i enköping på söndag kväll efter jobbet och sen bär det av på måndag morgon till huvudstaden! Tur att man fått lite guidade turer där de sista månaderna så man känner till lite uteställen och andra ställen värda att se lite bättre:) Blir såklart utgång efter konserten på måndagen och sen stannar vi på hotell i stockholm. Vi ska väl försöka hinna med lite uteserveringar och shopping också under våran vistelse såklart.  Måste kolla vädret för nästa vecka senare också tror jag, mkt beronde på det vad man kan hitta på i huvudstaden:)
Så sen på torsdag är det alltså SEMESTER! I 4 hela veckor! Ska bli underbart!
Får se om man hittar på en resa med Linda också under semestern kanske, beror på vad vi hittar:)
Skulle behöva råna en bank eller två för att ha råd med allt man vill hinna göra under semestern!:P
Ska kanske skylla lite på min impuls shopping eller shopping överhuvudtaget, illa för plånboken..



Semester! Ge mig sol och semester nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0