Fredag <3

Underbart med Fredag ! Är inte ledig men alla är ju på sitt bästa humör,
Nu ska jag snart sluta för dagen och bege mig till familjens hus & den härliga varma Poolen . 


En härlig gammal goding bjuder vi på.

 '

Men hallå där !

Idag känner jag mig riktigt lycklig endast en vecka kvar tills jag får besöka min syster TT i Göteborg. Sitter på jobbet och funderar kring om jag ska klicka hem ett par röda converse, vad tror ni om det ?
Idag blir det en sväng på stan & systemet med min muffinhead Erica ;) På Lördag är det inflyttningsfest som gäller för jag fick ändringar i schemat. Och lika bra att ta vara på sommaren så gott det går. Älskar att ha sommar skor på mig, speciellt djävulsskorna som jag pinar mig själv att gå i för de är ju så fina.
Tack Ida för en härlig sommarkväll igår ! :)


Nu ska jag fortsätta med min bok som jag läser. Vad är hemligt ;) Den som jag fick låna av Ida igår läste jag ur nyss.. Och jag är verkligen ingen bokfantast!






Läs min privata blogg ni som har lösenordet.

Mys


Kvällen

Tack Grabbar för en trevlig kväll ! Något som förgyller vardagen då jag inte trivs att bara sitta inne och uggla .
Blev en sväng till ett nytt ställe som heter Kalles som ligger på Söder , jag beställde in kycklingfile med pasta. Helt okej, den får 3 grisklövar av 5 . Sedan traskade vi vidare neråt stan för en Öl på Berggrenska. Och nu ska jag äntligen få min efterlängtade sömn .








God natt alla underbara Människor <3

Nyklippt

Seså. Blev en sväng till frissan endå efter jobbet : ) Blev så nöjd för nu är det frächt och härligt igen. Sedan en tripp till Familjen blev byte av bil så nu åker man i en härlig & nyare bil tills nästa vecka.

Nej nu blir det bad  med mitt nya honungs badsalt. <3

Tjiiing


Tisdag

Gårdagen var kanon . Älskar när man har saker att göra, trist med en massa stress bara. Filmen får 3 fötter av 5 möjliga. Mest rolig i början, då garva alla sedan blev det lite för knepig humor för min smak. Men jag tror att alla barnen Uppskattade Iceage3. Gott var det med Tacos, synd bara att den inte var lika populär ifrån en annan sida.. Men vad gör man, kan inte mer än att försöka. :)

Dagen har jag inte planerat till fullo, vill fixa mitt hår. Utväxten är mörk och läskig! Kanske hinner med det om jag har tur :) Ska på Interpool idag med R och äta. Nej nu ska jag ta och jobba vidare samt fundera på om jag vågar göra min piercing. Hmm.. Ja man kan nästan fundera ihjäl sig över allt ;)


Dagens bild, störda brudar på vift



Dagens

Jungfrun 23. augusti - 22. september
Dagens viktigaste uppgift för dig, är att glädja din partner, en nära familjemedlem eller god vän. Det kan göras på många sätt.



Tror ni på horoskop? : )



Måndag

En dag kvar sedan börjar jag jobba igen. :) Känns som att veckan har sprungit iväg som vanligt, men vad gör det.. Nya dagar kommer får man hoppas. Idag (Måndag) ska jag , Lillebror E , Michelle & Hennes Alex på Ice age 3 .
Och på kvällningen har jag en annan plan, men den är lite hemlig just nu ;)



Nej nu ska jag ta mig till sängen.. Natti <3


Jag

Jobbet gick bra & Mammas Tacos var underbar ;D 
Imorgon ska jag träffa Erica för en trevlig vistelse antingen till Valbo eller staden. Funderar på att frisera mig med, känns som att håret har växt och blivit sådär trist. Nu ska jag fixa garderoben det behövs verkligen ! ;P Kanske trakka en person eller två senare på kvällningen.
Åh nu känns det äntligen bra med en före detta vän, jag vet nu att personen i fråga har dålig självkänsla och att jag inte ska lägga mer energi på sånt där tjaffs hihihi ;)
Trots allt, det är mitt liv så det är väll klart att det kretsar runt mig. Haha ;)


Ha en toppen kväll, det ska jag verkligen ha i min lilla drömvärld.


Söndag

Japp och jag är inte bakis, hade ingen lust att ta till alkoholen så hårt igår i allt regn & rusk. Vi stod i kön till Kinkypartyt men blev en tvärnit tyvärr, vi passade inte in där . Punkt slut .
Äch nu ska jag ta och åka i lill bilen hem till päronen och stjäla lite tacos sedan jobb en sväng . Btw har fått låna Brors bil i 10 dagar, så bekvämt med bil.. Men ack så lat man blir ! Hehe...





Här var man grillmästare igår - Tack Erica för att du göder upp mig lite ;)





Damn you ! <3

...


Fredag

Nu är det äntligen dags för ett härligt skumbad, har vart bakis tant idag. Hade verkligen en super trevlig Torsdags kväll, även fast den slutade knepigt. Det otroliga är att jag inte fick några klagomål av grannarna när jag hade förfest.. De kanske inte är hemma iofs :)

Verkligen super roligt att nästan alla jag bjöd kikade in.

 

Veckan har bjudit på en massa bus, Tog med mina syskon till Leksandssommarland i Onsdags och Minigolf igår eftermiddag . Jag kom 2a :P

       


Torsdag <3

Nu blir det Minigolf med syskonen , hoppas vädret håller i sig bara!!




Dagens bilder. Jag å sötaste lillsis














Am I supposed to put my life on hold
because you don't know how to act
and you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it
I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
but either way baby, I'm gone

Lillasyster <3






Sötnöt!

Sämst

Filmen Jag, Erica & Sofie kikade på igår var ju fanimej den sämsta jag sett på länge.

Varning !



Började redan kl 6.15 imorse, så nu är man bra på G iallafall. Ska nog ta och laga iordning mat nu och sedan sätta mig i den härliga solen. Slutar kl 16 och efter det blir det en snabbis hem sedan ett glas vin med en vän och efter det ska jag möta upp sis T. Så länge sedan vi sågs. I miss her! <3

Vilka är sugna på Hawaii fest , måste ju bli 3:e året irad tycker jag då ! Och denna gång gäller det för alla tjejer bikinis + bastkjol. Killarna : bastkjol ev badshorts + hawaiiskjorta ;P



Dagens Ego Bild







En vanlig dag

''

Först gråter i en skvätt till denna vackra låt - Sedan spårar det ur...











vad tycks??


Äntligen fredag! Veterinärbesök och gaddag igen!

Började dagen med att lämna min lilla älskling hos veterinären för kastrering.
Pappa och syrran va så snälla och hämta honom eftersom jag hade tid hos Tatueraren kl 12. Jag hade nämligen för mig att jag skulle hämta honom på eftermiddagen men han skulle tydligen vara vaken och klar att hämtas redan 11.30.
Så nu har jag en groggy liten stackars kisse här hemma som ser vaknar fram och tillbaka som om plutten var full!
Fixade min tatuering för tredje gången idag så hoppas att det är sista gången nu! Så nu är man lite öm och jäklig idag:P
Ikväll blir det filmkväll och pizza med Linda, ska bli väldigt trevligt, finns mkt att tala om;)

Äntligen SEMESTER! 4 Hela veckor det är ju bara för bra för att vara sant!:)

Kollage


Fredag <3

Äntligen fredag som många ser fram emot ! Jag har nu 3 dagar kvar sedan har jag ledigt i ännu en vecka. Och inte klagar jag heller ! Trivs så bra på jobbet. Men nästa vecka måste jag hitta på en massa saker !
Ikväll ska jag och min härliga kvinna Erica ha myskväll. Pizza , Film osv .
Och imorgon blir det vin eftermiddag / kväll på en balkong.

Min kamera har blivit knepig, Hjälp??



En myslåt, baby



Ojj då.

Skulle vara nykter igår, men så fort jag kom hem till Christian så sprack det .
En trevlig kväll med mycket prat hemma hos C slutade med Bergrenska som toppades med SunCity. 





Grattis Hjärtat! <3

Grattis Lillebror på din dag ! Älskar dig i massor och ska bli så roligt att fira dig i eftermiddag.  Blir middag på Roma har bror bestämt , sedan fika med familjen . :)

Bror & Erica


Den tog mig!

Filmen skakade mig, att jag hade missat denna !





Har du sett denna ?


Härlig Stockholmsvistelse med Britneykonsert utgång och annat:)

Har haft det underbart i Stockholm. Lite sådär med vädret, regnat av och till men det har inte stoppat mig och Anna att shoppa loss och njuta av underbart vackra huvudstaden!
Åkte till Anna på söndag kväll direkt efter jobbet och sen bar det av till huvudstaden på morgonen. Vi lämnade av våran packning på Sergel Plaza som vi bodde på och gav oss sen ut på stan.
Jag som hade intalat mig själv att ligga lågt med shoppandet eftersom både min skogarderob och klädgarderob svämmar över och jag inte har använt allt nytt jag redan köpt. Det misslyckades kan jag lova. Hittade två par assnygga partyskor som jag bara var tvungen att ha och även en tröjklänning på Monki och en sidenblus på Mango. Sen blev det lite accssoarer.
Efter all shopping blev det sen dags att börja dra oss till hotellet och byta om och bege oss till Globen!
Förband åt förbandet var Hakim och Knappen från NRJ, sköna grabbar det där. De stod och släppte loss på scenen och spelade en massa partylåtar. Förbandet var väl egentligen inget förband utan det var en Dj. Dj Havana Brown eller något liknande, aldrig hört talas om tjejen. Men hon stod och mixade och spatserade runt i en svart body med uringning till naveln och läderstövlar till knäna!
Ganska bra musik men tjejen verkade mest vilja visa upp sig när hon gick runt där och slängde med håret:P Haha hade förväntat mig ett bättre förband men men tur att Britney va bra iaf.
Så när det sen var dags för Britney att kliva på scenen så var det såklart lite cirkus först. En riktig cirkus uppträdde som öppningsnummer och sen kom Brittan upp på scen.
En jäkla shoe och cirkus helt klart men tråkigt bara att tjejen bara sjunger på 1(!) låt under hela konserten! Den låter var en ballad, "Everytime". Britney kan ju verkligen sjunga, det hördes tydligt under den låter så varför envisas hon med att mima hela tiden??

Sen bar det av ut i nattlivet i sthlm me Anna. Gick på några nitar innan vi ens kom på nåt ställe. Stockholms nattliv har tyvärr inte så mkt att bjuda på en sketen måndag! Efter många turer fram och tillbaka på bla Berns och Fredsgatan 12 så hamnade vi på ett ställe nära vårat hotell. Vi mötte förresten Adam Tensta utanför Fredsgatan 12 med hans gäng.
Jag märkte dock snabbt att Sveriges kändis elit som har kommit ut ur garderoben också var på stället vi hamnade på sist av allt. Såg nämligen Tobbe som dansade i Lets dance med Arja, Andres Estreche, Kim som var med i nya tider och är tilsammans med hon från Alcazar mfl.
Det hela blev nämligen väldigt klart när det kom fram några killar och frågade om vi också var Gay! Haha
Jag Anna och de grabbarna var nog de enda på det stället som var hetero och de var lika felplacerade som vi!
Haha vi skrattade gott åt det hela kan ja lova! Kul hade vi iaf och en erfarenhet rikare, nu har jag varit på gayklubb!:P

En väldigt trevlig och spännande vistelse i huvudstaden helt enkelt!

Försöker gå in mina nya skor som ja köpte igår. Jag är glad åt de fina skona men mina fötter håller nog inte med..


Kelly


I can't cook no, but I can clean
Up the mess she left
Lay your head down and feel the beat
As I kiss your forehead
This may not last but this is now
So love the one you're with
You wanna chase but you're chasin' your tail
A quick fix won't ever get you well


Fundering

Just nu sitter jag och funderar kring vem som kan ersätta mig på jobbet. Alla har ju fullt upp i sommar har jag märkt. I värsta fall så åker jag inte med familjen till Göteborg och då blir det en tur veckan efter istället :)
Då får jag min syster ifred iofs ;)
Har märkt redan nu att veckan kommer att gå fort, redan Tisdag. Känns super bra att jobba 7 dagar för då har jag en bra anledning att inte gå ut och härja något i veckan ;) Min kropp behöver en paus ifrån alkoholen!


Ha en toppen dag ! Det ska jag ha ! :)



Pinsamt ?

Tycker faktiskt att det är smått pinsamt att Lady Gaga pratar svenska i den här videon.
Låter lite märkligt. Eller vad tycker du ?



Buu eller bää

Jag vet vad jag känner för dig. Men vet inte om jag vill känna det.


Vad tycker ni om den texten ? En vän undrar..

Måndag

Ska bli underbart att äntligen få min egna tid hemma, har inte spenderat många timmar här hemma på senaste månaderna. Känns som allt har förfallit, exempelvis min gardinstång som föll ner för nån dag sen min garderob är kaos och skorna ligger utspritt. Hemskt läge..
Nu längtar jag till lönen, då ska jag göra en massa roliga saker ! Blir en sväng till Gbg och någon kryssning. Ingen utomlandsresa nu, den vill jag ha i vinter som sagt :)
Jag vill shoppa, men på onsdag kommer min beställning .. Äntligen! Två vita t-shirts med tryck och ett par skor och lite små grejjer. Imorgon börjar mitt jobb igen, ser jag fram emot :) 7 dagar sedan ledig 7 dagar osv. Veckorna bara springer iväg. Vart tog sommaren vägen ?




Livet blir inte alltid som planerat har jag märkt, saker & människor kommer ivägen . Jag är ju bara en människa !?


Nej men vart var vi nu... Städa !




Black & white












Grattis Theresia

Idag fyller Theresia 23 år.

Jag önskar att jag vore där så jag kunde fira hennes dag.






Lördag

Gårdagens bravader var helt okej, Förfest hos Erica sedan en tur till Bergrenska & därefter Heartan. Känns som "same same" när man alltid går dit så snart sker ett byte av lokal eller ingen krog alls för den delen. Men det blir ju så när alkoholen flödar : Då vill man bara en sak - Dansa.

Kvällen planerar jag inte nu . Dagen : Nej jag har ingen lust med det heller.



Tyvärr så kommer det till en punkt där det tar stopp. När en person lovar saker och sedan inte kan hålla det .
Jag tänker aldrig mer ha förhoppningar
 :(



Dagens bild : Jag

Fredag <3

Äntligen fredag brukar man ju säga , själv så har veckan sprungit iväg för mig och endast fyra lediga dagar återstår. Hur ska man spendera tiden bäst kan man då tänka, Ne jag vill bara vila upp mig och samla ny energi. Lite fest dock kan det nog bli.. Alkobralla ?!

Nej nu ska jag krama Olivia (hunden) . Kommer att sakna henne till tusen, måste lämna tillbaks henne idag men funderar allvarligt på att kidnappa henne :P Fast det är ju ingen bra idé för ägaren vet vart min brevlåda bor tyvärr ;)



Ge oss lite sol nu då !




Trevlig helg gott folk !


Kato lover ?

Yes, Kato är mitt nya namn enligt en person. Själv så tycker jag verkligen inte att jag förtjänar det namnet , jag menar.. Inte har väll jag ett hjärta av sten ? Äee.. Vad gör man.

Dagen har varit lugn det har ju ösregnat i 24h snart.. Fett less är jag nu!
Snart beger jag mig ut i regnet och gör min regndans.. ;)

Har iallafall spenderat dagen hos familjen, är hundvakt åt världens finaste hund : Olivia. <3
Antar att Emelie saknar henne i massor nu för själv så kan jag inte sluta krama den gobiten. Så roligt när hon ligger på axeln och snarkar när man vaknar. Hon njuter av all uppmärksamhet den lilla prinsessan.

Nej nu ska jag ta och masa mig ner i källarn och hänga upp resterande av kläderna.



Lill pluttis är en toypudel i sina bästa år.

Så söt eller hur ?  =)


Wonderful summer!

Inte så underbart just idag med tanke på vädret men det känns som att det kommer bli en kanonsommar iaf!
Pratade nyss med min älskling Halalla som har bosatt sig i Norge på sista tiden och det blir en tur dit nästa vecka eller veckan efter det!
Har ju semester så det spelar ingen roll vilken vecka egentligen! Ska bli så underbart! Känns som det var evigheter sen vi sågs och det finns så mycket att prata om. Men endå känns det som om det var igår vi sågs varje gång vi pratar i telefon. Ska bli så kul att ses snart och få se Norge och deras hus som de flyttat in i där borta - vuxenpoäng!

Först är det Stockholm och en Britney konsert med Anna som väntar. Åker till Anna i enköping på söndag kväll efter jobbet och sen bär det av på måndag morgon till huvudstaden! Tur att man fått lite guidade turer där de sista månaderna så man känner till lite uteställen och andra ställen värda att se lite bättre:) Blir såklart utgång efter konserten på måndagen och sen stannar vi på hotell i stockholm. Vi ska väl försöka hinna med lite uteserveringar och shopping också under våran vistelse såklart.  Måste kolla vädret för nästa vecka senare också tror jag, mkt beronde på det vad man kan hitta på i huvudstaden:)
Så sen på torsdag är det alltså SEMESTER! I 4 hela veckor! Ska bli underbart!
Får se om man hittar på en resa med Linda också under semestern kanske, beror på vad vi hittar:)
Skulle behöva råna en bank eller två för att ha råd med allt man vill hinna göra under semestern!:P
Ska kanske skylla lite på min impuls shopping eller shopping överhuvudtaget, illa för plånboken..



Semester! Ge mig sol och semester nu!


Rösta på oss

Rösta på vår blogg :

http://rebeckhaam.blogg.se/2009/july/finalisterna.html#comment




Jag&Syster

Har vi någon likhet ?


Vädret är inte på topp - Men jag är !

Första lediga dagen började med : Regn & moln. Tack vädergudarna..
Tog en fika på stan & lite shopping med Mamma & sis. Perfekt dag för inomhusbestyr!
Nu sitter jag hos familjen, vafan fick hjärnsläpp så skippar bloggandet
 för stunden.



Såhär arg ser man ut idag.

Såhär roligt har jag på jobbet ;)

Haha. såå snygg video när karlarna dansar :P
Tänkte på i helgen när jag & Erica var ute å härja.



Yes




You say you've got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving Me
And still you're in my heart
But you're the only one.








Bil ?

Just nu känner jag ett stort behov att köpa bil, super roligt att köra ju. Vet inte om jag kommer att använda den så mycket men funderingarna är många. Till vintern ska jag verkligen ha en iaf så man slipper promenera i snöblasket . Tänkte även införskaffa mig ett fjärranhöjder årskort till Hösten - ska börja träna eller ja iallafall simma några gånger i veckan. Jag är verkligen ingen träningsmänniska , men önskar fortfarande att jag vore som min härliga vän Jenna ;)
Nu är det bara 3.5 timme kvar sen har jag långledigt! :D Undrar vilka bravader jag ska hitta på då. Vill till Valbo idag så ska ragga med någon nu när jag har bil, så om ni ser en silver polo ute på vägarna ska ni passa er :P

Någon som är sugen på Kina eller Indien till vintern ? :)




Erica & Jag



En favorit <3

This is for you !


Söndag - Redan ?

Veckan har bara sprungit förbi och snart har jag jobbat mina 6 dagar, så på Tisdag blir jag ledig ännu en vecka. Åh man kan inte ha ett bättre jobb enligt mig :) Ska verkligen ta vara på tiden och inte stressa fram något.
Sitter här och funderar på gårdagens bravader. Varför blir jag alltid så sugen att festa till det även om man ska upp och jobba dagen efter. FY mig ! Träffade iallafall en del trevliga männisor.
Nej nu ska jag jobba vidare - Ha en toppen söndag ! Det ska lilla jag ha. ;)






Underbar fredagskväll:)

Fredagen började med en heldag på harnäsbadet och fick även tid att umgås med familjen lite.
var det bara att  åka hem och duscha och åka och möta upp folk från jobbet för en brännbollskväll med picknick. Kvällen resulterade i mycket brännbollspelande och ju mer drickbart folk fick i sig ju intressantare blev det hela! Folk började missa bollen lite oftare och bränningarna blev fler och fler. I pauserna blev det picknick och en massa prat, väldigt trevligt faktiskt!
Efter en massa spelande och även en hel del drickande skulle det sedan bära av ut på staden. Jag och Zandra som hade nära hem bestämde oss för att åka hem och lämna brännbollsrackert och lite andra grejer innan och även se till att byta om från våra ganska svetiiga kläder innan vi mötte upp de andra som gick direkt ner på stans uteserveringar.
Det blev en tur på Berggrenska och sedan ett besök på Heartan såklart. En väldigt lyckad kväll måste jag säga. Träffade även kära Sabina som även hon var ute, alltid lika trevligt!

Var så duktig idag att jag passade på att göra något som jag skjutit upp på alltför länge nämligen att storstäda lägenheten. Man blir inte så motiverade att hålla på städa och flänga runt när utetemperaturen har varit 30+ och innetemperaturen över 35 grader ibland. Så idag passade det väldigt bra att gör alite nytta här hemma när det var sånt skitvädert ute.

Nu är det bara att ladda om och se fram emot ännu en utekväll!n Ikväll blir det fest med Sabina och Linda mfl:)

When Love Takes Over



Blev grymt party sugen när jag hörde den här låten igår natt, Kanske ska ta mig en svängom endå med Erica ikväll endå ;) Fira mig lite  vettja.

En klump i magen

Går verkligen inte att sova, imorgon börjar jag klockan sex. Jag vet bara en sak som skulle hjälpa mig att varva ner och kunna somna - Kärlek <3
Trodde att jag aldrig mer skulle få en klump i magen, minns inte alls när jag fick en sist. Kan ju vara mycket positivt också om man tänker efter. Äee oj vad djup jag blev sådär på kvällningen - Give me some love and ill be fine.


God natt ( Ska försöka somna igen)










Tack Pappa & Mamma för all hjälp med körkortet - Ni är guldvärda ! <3 <3 <3

Körkortet !

Äntligen har jag fått mitt efterlängtade körkort ! Brorsan fick det 2 timar före mig :D

Grattis till oss. Imorgon ska det firas !


RSS 2.0