Trollungarna

I lördags fick jag en del snygga bilder när jag & familjen var och luncha.


Tisdag <3

Oj vad tiden rinner iväg när man har roligt ! Slutade kl 15 idag så då begav jag mig hem . Bums ner i gräset - Jag älskar fortfarande värmen den ger mig ny energi. Trivs så otroligt bra ! Imorgon ska vi luncha på stan :) Ser jag fram emot !
Ne nu ska jag umgås med Jenna, håller på att färga hennes hår . Det ser tyvärr orange ut :// Jag håller tummarna!

Haha ;)


Jag & bror igår

Tack familjen för en super trevlig kväll igår :) God mat, alkohol & Bad .
(Jag skippade badet för ungtupparna hoppade så jäkligt.)



Lite kort i rocken. Eller är det bror som har växt om mig för ett par år sedan :P


Fundersam.

Japp idag har jag fått en massa tid att tänka - För mycket och för många frågor och svar. Jobbigt att vara tjej altså ibland.
Fyfanimej vad härligt det var i bremmen idag! Träffa på en del folk man kände och såg en del roliga strandraggare haha!
är inte hett med speedos enligt mig .
Tänk om man skulle få mer tid över , känns som att jag stressar just nu genom livet. Kanske för att jag ska jobba i 7 dagar nu som jag vill få ut av ledigheten så mycket jag vill. Helst av allt skulle jag velat mysa en massa med någon man tycker om ;) Då känns det inte lika stressigt att bara vara.
Har inte hänt så mycket än strand, picknick & hundvakt. Älskar sommaren <3<3<3



Jag var hundvakt åt pluttisen Olivia :) Världens finaste hund lr jag lätt säga. Mm :)

Picknick i B-skogen






Så sist men inte minst stora gratulationer till Lillebror C som blir 19 år idag !
Älskar dig <3 <3 <3

NU: Poolfest hos familjen :) Wehoop

Lördag

Gårdagen var toppen, även fast jag var röd som en kräftunge. Men man ska väll inte klaga antar jag, blev harnäs under dagen med Erica, Christian och mina syskon. De var så glada att de fick hänga med, även dem blev illröda.

Balkongmys med jordgubbar på kvällningen sedan Bergrenska och kvllen avslutades med massa dans på slicken. : ) Toppen kväll thanks!




Dagen har varit soft, blev Lunch med familjen på roma, de har så sjukt god mat tycker jag :)
Sedan bad runt 4 tin, kan ej vistas i solen för mycket nu så fick tacka nej att åka till Bremmen idag.. Trist!
Ojj vad tiden bara rinner iväg, mste kila nu till Fia, vi ska på Picknick. <3



Ta vara på er gott folk ! Ha en underbar lördags kväll ! I WILL. :D

Borta ?

Idag har vart en underbar dag för min del . Jag & C drog till Bremmen och gassade i solen . Blev dock en snabbis så då kilade jag till familjen och hoppa på madrassen i poolen. Åh vad jag älsar detta väder <3
Tänkte kila ut nu igen och tagga inför ikväll. Tänkte besöka Bocken & Berggrenska med sis och gänget.

Ha det underbart!



Midsommar.

Åh underbar kan fanimej inte blivit bättre.. Eller ja en sak hade gärna skippat de tre sista ölen..
Blev först vårvik , sedan hämtade vi biggie sis TT, förberedde inför firandet. Freppa & Erica kom dit och familjens bekanta. Slutade med en jädrans massa dans osv. Oj nu måste jag skynda mig.
Nu ska jag på fest på Söder så måste skynda mig nu, har öl i håret så måste tvätta det med haha.


Fulabettan



Vem ?

Ven har namnsdag idag då tro? ;D

Midsommar.

Jag minns nu för ett år sedan när vi var på en stor fest ute på landet, fan vad roligt vi hade ! Kvällen slutade i en massa bravader men vad gjorde det jag fick reda på sanningen om Mr K och det var sjukt härligt att jag äntligen kunde gå vidare med mitt liv. Fick en snygg bild på en naken kille & jag i stan. Men fan hittar den inte nu heller... Trist ;)

Nej nu ska jag ta mig ett bad - har visst lite brottom. Mamma kommer snart och hämtar mig.
Ha en toppen midsommar , det ska jag ha !



Dagens horoskop :

Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan ha gått igenom en turbulent period, som kanske har präglats av uppbrott. Saker och ting ser ut att stabiliseras nu.

En stressad kvinnas bekännelser

Ja det är faktiskt så illa, man är sjukt stressad. Mitt löfte till mig själv är att försöka ta det lite lugnt ibland och kunna njuta av även de lugna stunderna. Det är iofs ingen annan än jag själv som är anledningen till att jag stressar som jag gör. Idag var faktiskt en ganska bra dag trots allt fast jag hade ett ganska hektiskt dag.
Till jobbet med cirka 4 timmars sömn och ögonlocken i backen. Sen till råga på allt så har jag en elev som går med mig så då gäller det att vara extra energisk och försöka visa arbetsplatsen och alla våra sysslor från bästa sätt.
Flexade som vanligt från jobbet lite tidigare så jag skulle hinna gå upp på gymet och träna en dryg timme innan jag var tvungen att uträtta alla mina ärenden på staden. Systembolaget var såklart en dag som denna packad med folk.
Detta gjorde såklart att de få (?) ärenden jag hade att göra tog en oändlig tid.
Sen var jag tvungen att åka till föräldrarna och hämta mitt lass med tvätt som jag tvättat där eftersom jag inte han med att tvätta på min ordinarie tvättid här hemma. Sen iväg och handla mat och även lite ätbart till grillningen imorn:)
Hem till lille katten som jag missunnar något så otroligt, Stackaren sitter på mig som ett plåster så fort ja kommer genom dörren hemma.
Sen väntade det alltid lika roliga, städning, disk och matlagning, fick bli ngt lätt idag börjar nästan bli lite smått trött på mina gormetmiddagar och disken som hör till.
Ne nu gäller det att ladda batterierna och vara fit for fight imorn för imorn kommer blir en riktigt rolig dag/kväll. Det är jag övertygad om. Mycket att prata om med kvinnan Linda också som ja knappt hunnit träffa den här veckan heller.
 Vill hariktig sommarvärme nu, nu! Riktig sommar inte svensk kall sommar med regn och regn..


Thanx for you Maate:)


Shopping & Fika

Fick mina saker inhandlade idag, så imorgon kan jag bli bra fuller & se lite rolig ut i min utstyrsel ! Mötte upp Sessan idag på stan, blev en härlig macka på Java .
Om 18 H kommer syster TT hem på besök . Hon är grym !
Nu ska jag tona systers hår och gotta på mina maränger.
Detta käkade jag på jobbet igår,  daim, glass & Maränger. I Love!



Ha en fortsatt bra kväll !


Lily allen


Torsdag

Ja då har man jobbat i 7 dagar i rad och om några timmar är det dax att packa ihop för en 11 dagars ledighet. Kan dock bli lite extra jobb, men det är bara roligt att variera och träffa nya människor.
Är iallafall super nöjd med telefonen, har inga nummer på den bara och inget sparat på simkortet. Nästa steg är en ny tv, vill helst ha en svart LG 37" så kan det matcha med min laptop. Mm framtidsplaner får man ha nu när man äntligen jobbar heltid! :)

Idag slutar jag tidigt så ska möta upp syrran på stan, sen ringa Tessan för en fika . Måste komma ihåg att köpa en sak på stan som jag ska ha i håret och alkohol. Ser verkligen fram emot morgondagens bravader. Förs grill, kubb & dans runt stången hos mina föräldrar. Sedan fest :) Lär ju bli bra trevligt hursomhaver.

Nej nu ska jag ta och vara social. Ha en toppen dag gott folk så hörs vi ;)




Ps. Imorgon Taggar vi Erica !!!

onsdag- Dagens händelse

En millimeter ifrån att få Fias tavla i skallen, haha !   Skapligt chockad är jag nu.
Har jobbat hela dagen, sedan övningskört , handlat mat osv. Inte så intressant kanske. Är hemma hos en av favoriterna Fia och spanar in hennes nya lya. Grymt fin och jag ser fram emot den dagen jag ska köpa lägenhet.
Uh är så mätt, fick middag här & nu blir det bullar ;) Ha en toppen kväll!



Billy & Jasmine ♥


Ny lur.

Yes nu ligger den här gobiten på laddning, ska bli intessant om den ä bra :)



Rosa och fin, en äkta Linda telefon Haha.

The Proposal

Nästa Onsdag är det premiär för denna gobit. Två snyggingar på samma gång, vill se den !



Vi


Kan det bli bättre ?

Min arbetsdag har bara sprungit iväg & solen har äntligen tittat fram!
Sitter och kikar på telefoner nu men vettefasen vilken jag vill ha av alla som finns. Helst en rosa men en svart skulle ju också vara passande då min laptop är svart, haha så man tänker !
 Nu ser jag verkligen fram emot min 11 dagars ledighet och håller tummarna för roliga aktiviteter , en massa mys &  fint väder. Är helt slut nu som människa så ikväll ska jag bara ta det lungt och tagga inför besöket hos Fia imorgon kväll. Middags mys , ska man ta fram flaskan mån tro? Eller nja, styr det på midsommar & taggar riktigt inför det.
Undrar hur min syster har haft det i Zakhyntos nu, får inte tag i henne så antar att hon flyger hem just nu.  Hon kommer hem till midsommar! :)


2008 - vårviksfirande & fest























Hallå.

Tänkte bara visa den här bilden. Diggar killarna til höger



Haha. Gulligt värre

Ledig dag!



Idag har man en välbehövlig ledig dag tråkigt bara att det gråa tråkiga vädret fortfarande hänger kvar. Trots den likahändelsefattig dag på jobbet igår så är man trött som tusan idag men kanske just därför. Understimulerad helt enkelt.
Har sett att dre verkar bli lite ljusning i detta gråa tråkiga väder from med imorn så det hoppas jag på.
Började min lediga dag med att käka en mysig lunch ute med min käre far och syster.
Sen bar det av hem till föräldrarna och leta som en tok efter ett par fotbollsskor. Ska nämligen spela korpmatch i fotboll ikväll. Riktigt kul att komma igång och spela igen faktiskt. Var bra många år sen man spelade sist men då var det lite mer allvar i det hela så nu känns det roligt igen att man spelar när man känner för det och har tid, det behöver inte uppta all ens tid och man hinner med annat också. Ser verkligen fram emot matchen men bara regnet håller sig borta så blir det riktigt bra! Tekniken och konditionen har dock varit bättre under min tidigare fotbollskarriär men det får man jobba på. Är ju trots allt bara korpfotboll och inte "riktigt" seriespel.
Lite senare ska jag träffa Linda en stund innan det blir dags att ladda inför fotbollen.
På fredag är det ju midsommar också och då ska jag och Linda grilla hos hennes föräldrar och sen får vi se vart det bär av. Broder min ska ju ha fest han också så kanske vore ganska trevligt att kika förbi där, we´ll see. Ska bli väldigt trevligt iaf bara vädret visar sig från sin bästa sida för då kan man bada också;) Sen är det frågan om vad man ska ha på sig. Kanske jag och Linda kör på det säkra kortet, animalprint haha;P

Ne nu ska jag vara lite social mot syster min som är här och hälsar på, inte varje dag det inte:)










Goddagens !

Då sitter man på jobbet och har inte mycket att göra. Slutar kl 16 idag som vanligt :)
Imorgon kommer min Syster TT & hennes Johan hem ifrån Zakhyntos, hoppas verkligen att semestern var toppen för er !
Nu längtar jag till solen, blir så trött av detta gråa väder. Jag vill få lite färg med såklart!
Nej märkte visst att jag inte hade så mycket på hjärtat ..
Ha en toppen dag ;D


Jag & Lillasyrran på hennes avslutning.

Min absoluta mys favorit <3



/// L

Yellowcard




Den här låten är ju så bra. /// L

Normal bild

Här är nog den enda bilden på bara oss som är "normal".
 Nästa gång vi ska festa med varandra bilr på midsommar och då ska vi knäppa kort som bara den eller vad säger du Erica? ;P


Planer ?

Hallå igen. Vad gör ni på midsommar gott folk ?

Vi måste planera, det jag vet nu är att jag & Erica ska grilla med min familj först. :) Sedan vill vi på fest.





...


...


Söndag

Har 11 timmar kvar på mitt pass, men jobbet är så roligt men ibland går tiden sakta så ska fixa lite med designen idag. Oj vilket härligt väder det bjuds på idag. Ösregn och några grader, Vart tog sommaren vägen ??
Nu vill jag åka utomlands ! Får bli första veckan i Aug, Magaluf är det riktat emot.

Igår var jag hem till Hanna & firade hennes 23års dag . Hon fick ett stört spel "bibeln" & en sexig korsett av oss. :) Hon blev super glad! Så henne ska man verkligen handla presenter åt ;)

Nej back to work!

Världens längsta dag på sjukan!

Alltid lika snygga ;D

Premiärinlägget av mig Erica idag alltså!

Dagen började inte bra..
Blev väckt 7.20 imorse av att en kollega ringde från jobbet och frågade vart jag höll hus! Hon sa att jag nämligen skulle vara där 07.00! Jag tankspridd som man kan vara ibland hade kollat på fel schema och trodde att jag började 13.30!
Nyvaken och halvdöd som man var började man få lite smått panik över att jag nu hade ganska så bråttom att nu försöka stressa till jobbet. Det hela slutade som tur var med att jag ist fick gå in och jobba em som jag trodde att jag skulle från början. Detta efter lite diskuterande med chefen.
Vilket i sin tur skulle visa sig bli den längsta dagen någonsin på jobbet,
Knappt nå patienter men fortfarande full bemanning med personal vilket resulterade i en väldigt, väldigt lång kväll med lite att göra. Tidigare fick man gå från jobbet också och jag som inte ens ska upp och jobba till 7.00 imorn så nu han man hem och kika lite på tv och ta det lugnt och fortfarande sova ut imorn. Ganska bra iaf med tanke på att man är sjukt seg efter en seeg dag på jobbet.
Synd bara att det i princip ska bli översvämmning imorn med regn hela dagen annars hade man kunnat gå upp i tid och tagit en joggingrunda och inte har gymet öppet på en söndag heller så får bli en slapp fm innan man drar iväg till jobbet imorn em.
Ne nu är det dags att ägna min lille kelgris till katt lite tid innan det är dags att bädda ner sig och få sig lite sömn innan man tar sig igenom ännu en förmodad seg och för en gångs skull händelsefattig dag på sjukan.

Min ögonsten

Gårdagen

En super härlig fredag avslutades med middag i Ericas lya. Potatisklyftor, fläskfilé osv. Därefter gotta & film.
Åh underbart att bara ta det lungt en helg nu när det blir en massa jobb ända in i Augusti.  
Sitter just nu på jobbet jobbar nog till kl 22 ikväll men jag trivs så sjukt bra här. Tror även att Erica jobbar kväll ?
Hon hade visst snurrat ihop sina tider så imorse ringde dem ifrån jobbet ;)
Nej nu ska jag hoppa ur soffan och göra något vettigt .


Lördag !

Första inlägget står jag Linda för.

Blir ju så mycket roligare när det är fler som har en blogg tillsammans, jag menar det blir ju fler updates .







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0